Basisvorming
Basisvorming

Tentoonstelling Hoekstenen


Tentoonstelling


 

 

Wat?

 

 

Een tentoonstelling die een blik werpt op de verwezenlijkingen van de LGBT-beweging en de medestanders die dit mogelijk maakten. Natuurlijk worden ook toekomstdromen belicht. Samen blijven we strijden voor een kleurrijke toekomst met gelijke rechten en kansen voor iedereen. De tentoonstelling ‘Hoekstenen’ bestaat uit 7 verplaatsbare modules van in totaal 33 panelen.

Deze tentoonstelling kan indien gewenst uitgebreid worden met de ‘Love beats violence’-tentoonstelling. ‘Love beats violence’ wil het taboe rond geweld tegen vrouwen doorbreken. In deze fototentoonstelling nemen lesbische, biseksuele en transvrouwen het woord over het geweld dat ze ervaren. De tentoonstelling bestaat uit 18 zwart-wit foto’s met bijhorende quotes en 3 introductiepanelen.

Voor wie?

Voor iedereen die op een leuke toegankelijke manier wil werken aan LGBT-emancipatie.

Duur?

Maximum 4 weken

Prijs?

Tentoonstelling ‘Hoekstenen’: € 375 + € 450 waarborg + kosten koerierdienst indien gewenst.

Tentoonstelling ‘Love beats violence’: € 375 + € 450 waarborg + kosten koerierdienst indien gewenst.

Tentoonstelling ‘Hoekstenen’ & ‘Love Beats Violence’: € 650 + € 450 waarborg + kosten koerierdienst indien gewenst.

Prijzen zijn inclusief verkennend gesprek, brochures en 1 bezoek ter controle. Deze tentoonstelling kan indien gewenst uitgebreid worden met een vorming/activiteit op maat tegen de gangbare tarieven van 375 euro voor non-profitorganisaties en 799 euro voor profitorganisaties.

Tentoonstelling boeken

çavaria
Holebifoon
ZiZo-Magazine
Gelijke Kansen Vlaanderen