Discriminatie
Discriminatie

Tentoonstelling Love Beats Violence

Wat?

Deze tentoonstelling wil het taboe rond het onderwerp ‘geweld tegen vrouwen’ doorbreken. In deze fototentoonstelling nemen lesbische, biseksuele en transvrouwen het woord  over het geweld dat ze ervaren. De tentoonstelling ‘Love beats Violence’ bestaat uit 18 zwart-wit foto’s met quotes en 3 introductiepanelen. 

Deze tentoonstelling kan indien gewenst ook uitgebreid worden met de ‘Hoekstenen’-tentoonstelling. Een kleurrijke tentoonstelling die een blik werpt op de verwezenlijkingen van de LGBT-beweging en de medestanders die dit mee mogelijk maakten. Natuurlijk worden ook toekomstdromen belicht. Samen blijven we strijden voor een kleurrijke toekomst met gelijke rechten en kansen voor iedereen. De tentoonstelling ‘Hoekstenen’ bestaat uit 6 verplaatsbare modules van in totaal 33 panelen.

Voor wie?

Voor iedereen die op een toegankelijke manier wil werken aan LGBT-emancipatie.

Duur?

Maximum 4 weken

Prijs? 

Tentoonstelling ‘Love beats violence’: € 375 + € 450 waarborg + kosten koerierdienst indien gewenst.
Tentoonstelling ‘Hoekstenen’: € 375 + € 450 waarborg + kosten koerierdienst indien gewenst.
Tentoonstelling ‘Hoekstenen & Love Beats Violence’: € 650 + € 450 waarborg + kosten koerierdienst indien gewenst.

Prijzen zijn inclusief verkennend gesprek, brochures en 1 bezoek ter controle. Deze tentoonstelling kan indien gewenst uitgebreid worden met een vorming/activiteit op maat tegen de gangbare tarieven van 375 euro voor non-profitorganisaties en 799 euro voor profitorganisaties.

Tentoonstelling boeken

çavaria
Holebifoon
ZiZo-Magazine
Gelijke Kansen Vlaanderen