Lokaal beleid
Lokaal Beleid

Tentoonstelling hoekstenen
 

Tentoonstelling


Wat?

Een kleurrijke tentoonstelling die een blik werpt op de verwezenlijkingen van de LGBT-beweging en de medestanders die dit mee mogelijk maakten. Natuurlijk worden ook toekomstdromen belicht. Samen blijven we strijden voor een kleurrijke toekomst met gelijke rechten en kansen voor iedereen. De tentoonstelling ‘Hoekstenen’ bestaat uit 7 verplaatsbare modules van in totaal 33 panelen.

‘Hoekstenen’ kan indien gewenst ook uitgebreid worden met de ‘Love beats violence’-tentoonstelling. Deze fototentoonstelling wil het taboe rond het onderwerp ‘geweld tegen vrouwen’ doorbreken. Lesbische, biseksuele en transvrouwen nemen het woord over het geweld dat ze ervaren. De tentoonstelling ‘Love beats Violence’ bestaat uit 18 zwart-wit foto’s met quotes en 3 introductiepanelen.

Voor wie?

Voor iedereen die op een leuke toegankelijke manier wil werken aan LGBT-emancipatie.

Duur?

Maximum 4 weken

Prijs? 

Tentoonstelling ‘Hoekstenen’: € 375 + € 450 waarborg + kosten koerierdienst indien gewenst.
Tentoonstelling ‘Love beats violence’: € 375 + € 450 waarborg + kosten koerierdienst indien gewenst.
Tentoonstelling ‘Hoekstenen & Love Beats Violence’: € 650 + € 450 waarborg + kosten koerierdienst indien gewenst.

Prijzen zijn inclusief verkennend gesprek, brochures en 1 bezoek ter controle. Deze tentoonstelling kan indien gewenst uitgebreid worden met een vorming/activiteit op maat tegen de gangbare tarieven van 375 voor non-profitorganisaties en 799 voor profitorganisaties.
 

Tentoonstelling boeken

çavaria
Holebifoon
ZiZo-Magazine
Gelijke Kansen Vlaanderen