Werkvloer
Werkvloer

WERKVLOER

Wil je weten hoe jouw bedrijf of organisatie scoort op vlak van inclusie en diversiteitsbeleid? Dat kan met de inclusiescan van KliQ. Vul onze online vragenlijst in en op basis van de resultaten biedt KliQ je een op maat gemaakte analyse van jouw bedrijf of organisatie. De vragen behandelen 7 thema’s die op elke werkvloer van belang zijn:

  • Deel 1: Missie/visie/beleid
  • Deel 2: leiderschap
  • Deel 3: Personeelsbeleid
  • Deel 4: interne communicatie en zichtbaarheid
  • Deel 5: Diversiteitsnetwerken
  • Deel 6: Kwaliteitszorg en monitoring
  • Deel 7: externe engagementen

 

Elke werkvloer is anders, daarom bieden we verschillende formules aan:

 

  • 25 tot 250 werknemers:

 

  • Meer dan 250 werknemers:

 

Wil je verder aan de slag gaan met de aanbevelingen uit jouw analyse? KliQ biedt begeleiding op maat aan om het inclusie- en diversiteitsbeleid van jouw bedrijf of organisatie te verbeteren.

 

Met je bedrijf deelnemen aan The Belgian Pride

Bedrijven die willen deelnemen aan The Belgian Pride moeten aantonen dat ze een inclusief beleid voeren. KliQ werkt daarvoor samen met Arc-en-Ciel Wallonie en met The Belgian Pride om ervoor te zorgen dat diversiteit en inclusie op de werkvloer geen dode letter blijven. Deelname uit louter commerciële overwegingen laten we niet toe.

Voorwaarden deelname

Naast het onderschrijven van het charter van The Belgian Pride moeten bedrijven voortaan de inclusiescan invullen. Op basis van de scan stelt KliQ een advies op en beslist The Belgian Pride of een bedrijf mag deelnemen. Het invullen van de scan is een voorwaarde voor eventuele deelname, geen garantie. Enkel de bedrijven die de minimumvereisten behalen qua diversiteits- en inclusiebeleid komen in aanmerking.

Disclaimer

De resultaten van jouw inclusiescan worden niet met derden gedeeld. Het invullen van de scan is een voorwaarde voor eventuele deelname maar geen garantie. Enkel de bedrijven die de minimumvereisten behalen qua diversiteits- en inclusiebeleid komen in aanmerking. The Belgian Pride beslist op basis van het advies van KLiQ of een bedrijf kan deelnemen.

Politieke partijen moeten net als bedrijven de inclusiescan invullen. Daarnaast moeten zij een vragenlijst invullen van The Belgian Pride.

 

 

Vanaf nu vind je ons volledige aanbod op www.kliqworks.be

 

KliQWorks

çavaria
Lumi
ZiZo-Magazine
Gelijke Kansen Vlaanderen