Ben je gepassioneerd door anderen sensibiliseren, informeren en activeren over LGBTI+ thema’s? Heb je een idee, waar je niet zo goed van weet hoe je het kan uitvoeren? Wil je je graag omringen met andere geëngageerde mensen?

Stap dan in de labotrajecten van KLIQ!

Wat is een labotraject?

Vanuit KLIQ willen we originele, unieke projecten ondersteunen. We zijn op zoek naar mensen die graag wat ondersteuning krijgen bij hun engagement. Je behoudt het eigenaarschap over je project volledig!

Vanuit KLIQ helpen we je om je doelen te verfijnen. We staan je bij in het ontwikkelingsproces en de praktische uitvoering. Zie het als een opstapje! Als je na het labotraject verder wil zonder ondersteuning van KLIQ, helpen we je om die stap op een duurzame manier te maken!

Hoe ziet dat labotraject er precies uit?

Er zijn vier fasen. Tijdens een verkenningsgesprek gaan we samen met jou op zoek welke ondersteuning jij wenst, en wat de meest geschikte plaats is binnen onze organisatie voor jouw project. Daarbij houden we rekening met jouw talenten, wensen en noden.

Daarna ga je over naar de conceptfase. Je krijgt individuele coaching waarin je een projectcharter uitwerkt. Wanneer je projectcharter op punt staat, rol je in de laboratoria. Dat zijn vierjaarlijkse terugkoppelingsmomenten waarin je uitwisselt met de andere deelnemers (laboranten).

Tijdens een labo krijg je de ruimte om je project te pitchen, vooruitgang en uitdagingen te delen, feedback te krijgen én te geven aan de andere deelnemers. Op elk labo is er ook een externe activist te gast, die hun eigen verhaal verteld ter inspiratie en een coachende rol opneemt doorheen de dag.

Interesse?

Heb je interesse om hieraan deel te nemen? Vul dan het inschrijvingsformulier hieronder in. Wij nemen snel contact met je op! 

Schrijf alvast 15 juni in je agenda, want dan staat de eerste samenkomst gepland!