Beslissingen die een impact hebben op het persoonlijke leven van mensen gebeuren niet altijd zonder slag of stoot. Mensen houden zich namelijk graag vast aan het bekende, hetgeen waarmee ze vertrouwd zijn. Het gebeurt dan ook dat men bepaalde keuzes van een organisatie niet meteen met open armen ontvangt of zelfs tegenwerkt. Het is een oorzaak van stress voor de personen die de verandering doorvoeren als voor de mensen die impact van de keuzes ervaren.

Hoe creëren we een draagvlak voor veranderingen binnen en buiten onze organisatie? Hoe vermijden we weerstand? Hoe gaan we om met weerstand? Doorheen de workshop gaan we samen met jullie actief en reflecterend aan de slag om een antwoord te formuleren op al deze vragen. Jullie verlaten de sessie met tips en tricks hoe je met weerstand kunt omgaan en hoe je alle neuzen in dezelfde richting krijgt.

Duur: 4 uur
Aantal deelnemers minimum 5 en maximum 15

Heb je graag meer informatie over deze vorming of wil je ze boeken? Contacteer ons dan via het onderstaande formulier en we helpen je graag verder.