Waarover gaat deze vorming?

"Computers are binary. People aren't."

Hoe voelt het om non-binair te zijn? Tegen welke normen botsen non-binaire mensen aan tijdens het opgroeien en het dagelijks leven? Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen zich goed voelt in hun genderbeleving? Kan je zowel non-binair als hetero zijn? En wat is dat toch met die voornaamwoorden?

Geen twee non-binaire personen zijn hetzelfde. Dat is wel zeker. Tijdens deze workshop staan we zowel stil bij wat ons verschillend maakt, maar ook bij wat ons bindt. We scheppen een veilige en vertrouwelijke sfeer, waarin we ervaringen uitwisselen, van elkaar leren en reflecteren over onze eigen beleving van gender in deze maatschappij.

In plaats van kennisoverdracht draait deze workshop rond ontmoeting, dialoog en inspiratie. 

Heb je je al eens afgevraagd hoe een non-binaire toekomst eruit zou zien?

 

Voor wie is het bedoeld?

Je kan deze workshop organiseren als safe(r) space, uitsluitend voor non-binaire, genderfluïde of nog zoekende deelnemers. Ook de begeleider heeft dan een non-binaire identiteit.

Je kan deze workshop ook organiseren als open ruimte voor iedereen die graag wil bijleren over non-binariteit door in gesprek te gaan met anderen. In dit geval hebben de deelnemers enkel een open blik nodig en goesting om hun eigen ervaringen en positie in vraag te stellen.

Wil je deze vorming organiseren? Wil je graag eens brainstormen over een leuke vorming voor je groep? Contacteer ons dan vrijblijvend via mail en we helpen je graag verder.